Het doel van de Stichting Musicamaxima is het ondersteunen van studenten en beginnende professionals op het gebied van muziek en performing arts, bij het ontplooien van activiteiten die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling of vakmanschap.

Wij doen dit omdat:
- muziek en kunst bijdragen aan een diverse en meer leefbare samenleving;
- er talentvolle, gepassioneerde en creatieve performers zijn die aanlopen tegen hoge (extra) kosten die hen belemmert in hun creatieve ontwikkeling en ontplooiing van hun talent;
- het opheffen van financiële blokkades noodzakelijk is om de ontwikkeling van creativiteit en talent niet verloren te laten gaan, die een positieve bijdrage zal leveren aan onze samenleving.

Musicamaxima richt zich in de eerste plaats op studenten/professionals met een Nederlandse nationaliteit, of die aan een Nederlandse onderwijsinstelling studeren of gestudeerd hebben.

De Stichting tracht haar doelen te verwezenlijken door middelen te verzamelen en deze in te zetten ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling of vakmanschap van de aanvrager in de vorm van:
- Inkoop van onderwijs / masterclasses / coaching / begeleiding
- Aanschaf of huur hulpmiddelen;
- Ondersteunen van projecten en borgstelling bij producties;
- Ondersteunen bij de organisatie van, of deelname aan, educatieve projectenVanaf 7 september 2017 is Stichting Musicamaxima aangemerkt door de belastingdienst als Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling.

 

Stichting Musicamaxima

Correspondentie adres

Koningskruis 26
5081 XM Hilvarenbeek
013 - 505 4359

Registraties

KvK-nr: 69569754
RSIN: 8579.22.634
BTW-nr: NL857922634B01

IBAN: NL02 TRIO 0338 7262 33

Bestuur

- Gertrud Jetten (voorzitter)
- Julie Tims (secretaris)
- Coen van Walbeek (penningmeester)

Contact

info@musicamaxima.nl

Culturele ANBI

Steun Musicamaxima