het opheffen van financiële blokkades is noodzakelijk om de ontwikkeling van creativiteit en talent niet verloren te laten gaan.

Stichting Musicamaxima is door de Belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI. Dit geeft fiscale voordelen voor jou als donateur. Wanneer een schenking wordt gedaan aan de Stichting, dan is deze aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Het is absoluut interessant omdat je effectief meer kunt geven, doordat de kosten van je gift lager zijn. Bij giften aan een culturele ANBI is het fiscale voordeel extra groot. De impact van je gift op je inkomen kun je berekenen op de pagina www.anbigift.nl/musicamaxima: klik hier

Musicamaxima - steunt muziek & performing arts

Help Musicamaxima bij de uitvoering van haar taken, en steun haar met Uw bijdrage. Het opheffen van financiële blokkades is ..
  Start datum: Jan, 1 2021   Eind datum: Dec, 31 2021   donaties ontvangen : 2
€4.500 Ontvangen
€5.000 Doelstelling
 
Gulle gever
Gulle gever

Ontvangen donaties in 2020

In 2020 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van vier donateurs, en via de Steun-actie voor Sil Va hebben nog 10 donateurs bijgedragen aan onze projecten.

Voor het project van Koen Boeijinga - Manifestation of Absence hebben we steun ontvangen van KFHeinfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Elise Mathilde Fonds.

In 2019 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van drie donateurs. En via de Steun-actie voor Touchstone hebben nog 56 donateurs bijgedragen aan onze projecten. In 2018 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van zes donateurs. In 2017 is Musicamaxima opgericht en hebben we de eerste donaties ontvangen.

 

Steun Musicamaxima