Steun - Remco Jacobs

[Terug]  Beoordeel dit item
(3 stemmen)

{dd_yt_video}videoid:UlpdTHITPtM:cover:/images/gallery/2018-remco-jacobs/remco-201908.jpg:width:1200:height:600:autoplay:1{/dd}

{dd_yt_video}videoid:lOmP899H6fg:cover:/images/gallery/2018-remco-jacobs/werfkelder1.jpg:width:1200:height:600:autoplay:1{/dd}

{dd_yt_video}videoid:xGVqkLgt5ok:cover:/images/gallery/2018-remco-jacobs/remco_touchstone.jpg:width:1200:height:600:autoplay:1{/dd}

TOUCHSTONE  

 
Music studio, Platform for Creativity, Space for Imagination.
 
TOUCHSTONE is an artist studio located in a historic wharf cellar in the city of Utrecht. In this intimate space, the focus lies on the creative process; the artist and the connection between performer and audience. TOUCHSTONE is both a place to create and to present. A studio fit for tryouts, the presentation of new compositions and other artistic products. Concentration, communication, and accessibility are at the heart of TOUCHSTONE.
 
Support TOUCHSTONE through Musica Maxima.

 

Remco Jacobs - Touchstone

Er is een gat in de markt. Een oceaan zou je kunnen zeggen. Tussen de vakopleiding en de beroepspraktijk en ..
  Start datum: Jan, 25 2019   Eind datum: Jan, 31 2020   donaties ontvangen : 64
€4.251 Ontvangen
€5.000 Doelstelling
 

Opstarten muziek-atelier TOUCHSTONE

Met jouw steun geef je Remco de financiële ruimte om TOUCHSTONE aan de Oude Gracht in Utrecht op te bouwen. Er zijn overname, huur en opstartkosten. Met jouw support geef je TOUCHSTONE de kans om tot bloei te komen! Wees vanaf eind maart/begin april welkom om deel uit te maken van het netwerk, programma en de maakprocessen van TOUCHSTONE!

Jouw steun verdient een tegenprestatie.

€50: Een plek in de programmering van TOUCHSTONE.
Ben je een maker en wil je (nieuw) werk presenteren aan een intiem gezelschap? Met deze donatie krijg je eenmalig een podium voor jouw creatie! Denk aan een try out moment, nieuwe composities en werk waar je graag feedback op wilt hebben.

€100 of meer: Ontvang een tegenprestatie die je samen met Remco vormgeeft. Denk aan; een huiskamerconcert, muziakale omlijsting van een feest of een ander bijzonder moment of coachingsessies op het gebied van compositie en performance. 

Ook op deze manier kun je bijdragen: nodig Remco uit voor een huiskamerconcert en vraag al je vrienden om te komen luisteren. KINSMIT (artiestennaam van Remco) speelt een concert met eigen werk. Verwacht uitgesponnen songs, composities en verhalen over het creatief maakproces. Vraag de genodigden aan het eind van de avond een gift te doen naar eigen vermogen en je helpt dit project verder op weg. Wat je ervoor terug krijgt is muziek, een kijkje in de keuken van deze artiest en je wordt deelgenoot van de onderneming Touchstone!
 
Neem contact op met Remco Jacobs via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over Remco Jacobs: www.remco-jacobs.com
[Terug]   Gelezen: 3898 keer

- Like and share us on Facebook: Musicamaxima - stimuleert

Gerelateerde items (op tag)

 

Stichting Musicamaxima

Correspondentie adres

Koningskruis 26
5081 XM Hilvarenbeek
013 - 505 4359

Registraties

KvK-nr: 69569754
RSIN: 8579.22.634
BTW-nr: NL857922634B01

IBAN: NL02 TRIO 0338 7262 33

Bestuur

- Gertrud Jetten (voorzitter)
- Julie Tims (secretaris)
- Coen van Walbeek (penningmeester)

Contact

info@musicamaxima.nl

Culturele ANBI

Steun Musicamaxima